De Vragenplanner©

Sinds 2012 beschikbaar voor scholen Nederland en nu ook te gebruiken in België!
Stel zelf de vragenlijst op die past bij uw schoolsituatie en ontvang een uitgebreide rapportage.

Uw eigen vragenlijst samenstellen

Met behulp van de Vragenplanner kunt u zelf online uw vragenlijst samenstellen door vragen uit onze vragenbibliotheek te selecteren en maximaal 10 eigen vragen toe te voegen. De vragenbibliotheek bevat de vragen uit onze standaardpeiling aangevuld met extra vragen per rubriek. Daarnaast bevat de bibliotheek een aantal extra rubrieken die niet voorkomen in de standaardpeiling. Zo kunt u zelf kiezen welke vragen en/of rubrieken u wilt bevragen. Wij raden u aan om voor ouders en leerlingen niet meer dan 75 vragen te selecteren.

De Vragenplanner gebruiken

Om toegang te krijgen tot de Vragenplanner vult u uw e-mail adres in en een zelfgekozen wachtwoord. Indien u nog niet eerder gebruik heeft gemaakt van de Vragenplanner moet u eerst even registreren (via de link naast het inlogscherm). Hierna kunt u direct aan de slag. Voor vragen zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar op: 0031 23 5341158.

Onderstaand instructiefilmpje hoort bij de Vragenplanner voor scholen in Nederland. De Vragenplanner voor België werkt soortgelijk, maar er zijn enkele kleine verschillen. Zo bieden we in België momenteel alleen de Ouder- en Leerlingpeiling aan. Een ander verschil zit in de rapportage van de Ouderbevraging. Hierin kunt u er voor kiezen om de resultaten te laten uitsplitsen op kleuter- en lager onderwijs (i.p.v. onder- en bovenbouw zoals in Nederland).

 

Afname en rapportage

Nadat u uw vragen heeft geselecteerd en de vragenlijst heeft opgeslagen komt u op ons deelnameformulier. Hier vult u uw gegevens in. Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met u op over de startdatum van de bevraging.

Online afname

Voor afname van een ouderbevraging hebben wij de e-mailadressen van ouders nodig. Leerlingen vullen de bevraging in op school op een schoolcomputer. Gemiddeld staat een peiling 3 weken uit. U ontvangt binnen 3 à 4 weken een uitgebreide rapportage met analyses van de resultaten.

Afname op papier

Het is ook mogelijk om de door u samengestelde vragenlijst op papier af te nemen. In dit geval ontvangt u van ons vragenlijsten inclusief retourenveloppen. De school zorgt voor de verdeling van de vragenlijsten onder de ouders en zij leveren de ingevulde vragenlijsten weer in op school. Na 3 weken stuurt u de gesloten enveloppen weer terug naar Scholen met Succes alwaar de antwoorden tot een rapportage verwerkt worden. U ontvangt binnen 3 à 4 weken de rapportage op school.

Meer dan 10 eigen vragen toevoegen

Indien u meer dan 10 eigen vragen wilt toevoegen die niet in onze vragenbibliotheek staan, gelieve u contact op te nemen met ons kantoor. Wij zullen dan de mogelijkheden en eventueel meerkosten met u doornemen.

Kosten

Afname online: €295,- + €0,50 per leerling.
Afname op papier (max. 2 A4): €420,- + €0,50 per leerling.

Meer dan 10 eigen vragen: in overleg en volgens offerte.

Maximaal 75 vragen voor ouders en leerlingen.

U kunt gelijk aan de slag met de Vragenplanner© of u kunt eerst de handleiding doornemen.

Start de Vragenplanner